OD 1.4.2022 ZMĚNA OTVÍRACÍCH HODIN! NOVĚ MÁME PRO VÁS OTEVŘENO: Pá 16:00-20:00 a So od 11:00 -20:00

Ochrana osobních údajů a Cookies

Snažíme se dělat všechno stoprocentně. Nejenom lahodné sushi, ale i ochranu vašich osobních údajů bereme vážně.

Jak nás můžete kontaktovat

Provozovna
Dlouhá 52,
250 85 Bašť

Provozovatel
Jméno firmy: Ing. Marek Varga
Sídlo: Pod Lesem 377, 25246 Vrané nad Vltavou
IČ: 871 888 21

Telefon: +420 607 846 884, email: info@sushibast.cz

Jaké informace o vás zpracováváme

  1. Identifikační údaje:

Vaše základní identifikační údaje (jméno a příjmení) a adresní údaje uvedené v následujícím bodu, potřebujeme k tomu, abychom mohli řádně vyřídit Vaše objednávky.

  • Adresní údaje:

Vaše adresní údaje (název ulice a číslo popisné, město, PSČ, stát) potřebujeme k tomu, aby Vám mohli naši kurýři či zásilkové společnosti doručit Vámi objednané jídlo na správnou adresu.

  • Kontaktní údaje:

Vaše kontaktní údaje (telefonní číslo a email) využíváme k tomu, abychom Vás mohli informovat o stavu objednávky a aby Vám ji naši kurýři mohli řádně doručit. Váš kontaktní telefon a email musíme znát také z toho důvodu, abychom Vás mohli kontaktovat v případě jakýchkoli komplikací nebo změn.

Pokud nám neposkytnete Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje, nebudeme moci vyřídit Vaše objednávky, takže si u nás nebudete moci objednat jídlo.

  • Uživatelské jméno a heslo (registrační údaje):

Jestliže se u nás zaregistrujete, uchovává náš systém informace nutné k tomu, abyste se mohli přihlásit ke svému účtu, tj. uživatelské jméno a heslo. Bez těchto údajů bychom Vám přihlášení nemohli umožnit.

  • Počet a druh zakoupeného zboží (informace o nákupu):

Jakmile si u nás nakoupíte, uchováme si o Vás i informaci o Vašem nákupu, abychom Vám mohli pomoci při případné reklamaci. Zároveň slouží tyto údaje nám, abychom věděli, jestli jste si u nás reklamované jídlo či zboží skutečně zakoupili.

Komu vaše údaje předáváme

  • Informace o procházení stránek pro nás zpracovává Google, Inc., a to pomocí nástroje Google Analytics, který díky cookies (viz výše) umožňuje měření a vyhodnocování způsobu užívání našich webových stránek.
  • Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje můžeme předat společnostem a osobám, které Vám jídlo dovezou. Těmto osobám jsou osobní údaje sděleny jen v takovém rozsahu, který je nutný pro doručení Vámi objednaného zboží.

Některé údaje o Vás zpracovávají naši zpracovatelé (jako např. marketingoví poradci, účetní, webmasteři apod.), nicméně nikam jinam Vaše osobní údaje nepředáváme ani s databázemi nijak neobchodujeme. Nemusíte se proto ničeho bát, Vaše údaje jsou u nás v bezpečí.

Jak dlouho Vaše osobní údaje uchováváme

  1. Informace o Vašem nákupu a Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje si uchováváme po dobu 2 let. Po takovou dobu je uchováváme proto, abychom mohli řádně vyřizovat reklamace a reagovat na Vaše případné stížnosti. 
  2. S údaji, které o Vás máme díky Vašemu souhlasu, pracujeme tak, že Vám po jednom roce Vaší nečinnosti zašleme email s dotazem, jestli pořád chcete našich služeb využívat. Pokud se nám poté do jednoho měsíce neozvete, Vaše údaje smažeme.
  3. Navíc nám uchování některých dokumentů obsahujících osobní údaje ukládají zákony. Například faktury musíme uchovávat po dobu 10 let. Účetní doklady uchováváme po dobu 5 let.

Jaká máte práva ve vztahu ke svým osobním údajům

  1. Právo požadovat přístup k Vašim osobním údajům – tzn. že se nás můžete zeptat, jaké osobní údaje o Vás evidujeme a co se s nimi v průběhu toho, co jsou u nás, dělo a bude dít.
  2. Právo na opravu – pokud nejsou Vaše osobní údaje, které o Vás vedeme, již aktuální nebo jsou nesprávné, můžete požádat o jejich opravu.
  3. Právo vznést námitku – v případě, že se domníváte, že zpracováváme osobní údaje nad rámec našeho oprávněného zájmu zamezit opakovanému objednávání a nevyzvednutí zboží, můžete proti takovému zpracování vznést námitku, kterou se musíme zabývat.
  4. Právo na výmaz (tzv. právo „být zapomenut“) – tzn. že na Vaši žádost musíme vymazat veškeré osobní údaje, které o Vás evidujeme, např. pokud si již nebudete přát být u nás registrováni. Může se ale stát, že bude existovat jiný důvod, který nás opravňuje či zavazuje údaje uchovávat (např. povinnost plynoucí ze zákona o účetnictví atd.) a v takovém případě výmaz nemůžeme provést.
  5. Právo na omezení zpracování – v některých případech sice osobní údaje můžeme uchovávat, ale nesmíme s nimi nijak nakládat; jedná se o následující situace:
    1. pokud popřete přesnost údajů a my potřebujeme Vaše sdělení ověřit;
    2. jestliže jsou osobní údaje zpracovávány neoprávněně, ale nepřejete si, abychom je vymazali a místo výmazu požádáte jen o omezení zpracování;
    3. pokud již osobní údaje nepotřebujeme, ale požádáte o jejich uchování pro uplatnění Vašich právních nároků;
    4. pokud vznesete námitku proti zpracování, a to po dobu, než ověříme, jestli budou osobní údaje dál zpracovávány v našem důležitém zájmu nebo je zpracovávat nebudeme.
  6. Právo na přenositelnot údajů –v případě, že nás o to požádáte, poskytneme Vám Vaše osobní údaje, které zpracováváme na základě smluv, kterou jsme s Vámi uzavřeli, souhlasu a zároveň je zpracováváme automatizovaně. Takové údaje Vám poskytneme v běžně používaném, strojově čitelném formátu. Případně tyto údaje můžeme předat správci, kterého určíte, pokud ale s předáním bude souhlasit.
  7. Právo podat stížnost – pokud se domníváte, že nějakým způsobem porušujeme pravidla zpracovávání osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Cookies soubory

Abychom Vám usnadnili a zpříjemnili nakupování na našem eshopu, zpracováváme i cookies. To jsou malé soubory, které si Váš počítač uloží a díky tomu si pak naše internetové stránky mohou pamatovat důležité informace z Vaší návštěvy (např. volbu jazyka, jakým způsobem procházíte naše webové stránky atp.). Cookies pomáhají jak Vám v pohodlném užívání stránek, tak nám v jejich vylepšování a zobrazování nabídek, které budou zajímavé přímo pro Vás. 
Díky cookies je možné shromažďovat různé informace, mezi které patří třeba IP adresa; ID zařízení, ze kterého stránky prohlížíte; typ prohlížeče; informace o prohlížení; Vaše reakce na reklamy; aktivity na webových stránkách apod.
Informace získávané prostřednictvím cookies jsou různé podle účelu daných cookies. Více si o nich můžete přečíst dále:

Základní cookies:
Bez základních cookies by nemohla tato webová stránka dobře fungovat. Základní cookies umožňují například navigaci stránky. Zároveň Vám usnadňují užívání této stránky tím, že si např. zapamatují volbu jazyka po celou dobu, po kterou se po stránkách pohybujete a nebudete ho tak muset volit při každém prokliku na další stránku. Pokud z našich stránek odejdete, automaticky se tyto cookies smažou.

Analytické cookies:
Umožňují nám na základě anonymních informací lépe pochopit, jakým způsobem používáte naše webové stránky (jako např. kolikrát a kam jste klikli a podobně). To následně můžeme využít pro zjištění, co na našich stránkách funguje a co ne, abychom je mohli vylepšovat a zároveň pro Vás přinášet zajímavější obsah.

Marketingové cookies:
Umožňují nám zjistit, jakým způsobem se pohybujete na našich webových stránkách a zjistit, jaké zboží či služby pro Vás budou nejužitečnější, abychom Vám mohli zobrazit zboží a služby, které se Vám můžou hodit. Tyto cookies umožňují, abychom Vám mohli na našich webových stránkách a na webových stránkách dalších uživatelů zobrazovat reklamy na zboží, které pro Vás může být zajímavě.

Cookies pro sociální média:
Cookies pro sociální média Vám umožňují připojit se k sociálním sítím a prostřednictvím nich nasdílet zajímavý obsah z naší webové stránky.

Shopping Cart